www.epescarul.ro

luni01242022

Last updateWed, 01 Oct 2014 4pm

Back You are here: Home Nade si momeli NADA Concursuri 2013 Cupa Pescarului Singuratic

Cupa Pescarului Singuratic

Detalii:
Perioada de desfasurare 17-19 mai (48 de ore)
Locatie-Lac Valea Viteilor, loc. Cetariu, jud. Bihor
Locuri disponibile – 16
Echipe –1 PESCAR
Taxa de inscriere : 500 lei
Avans –100 lei
Lansete -3
Organizator; ARANY LASZLO

PREMII:
LOCUL 1.1800 - lei
LOCUL 2. -1200 lei
LOCUL 3. -800 lei
CMMC / 500 lei

IMPORTANT!!!
Premiile sunt valabile doar daca se ocupa toate cele 16 locuri,in cazul in care nivelul apei va creste si ne va permite, se vor face 20 de standuri iar taxa va scadea la 400 ron urmand ca si premiile sa se modifice(mareasca).
Avansul in cuantum de 100 de ron trebuie achitat cel tarziu pana la 01-04-2013 iar restul de bani pot sa fie achitati pana in data de 01-05-2013

Persoana de contact : tel. 0742.274.168 -LACI
0740.494.657 -ALEX

Detalii regulament :

Se puncteaza crapul romanesc,crapul oglinda si amurul incepand de la 1,5 kg.

Regulament :

1. 3 lansete / echipa, un singur carlig la fiecare .(ELIMINARE)
2. Este interzisa nada vie . (ELIMINARE)
3. Concurentii sunt obligati sa nu prezinte la cantar pesti raniti sau morti. (ELIMINARE)
4. Concurentii trebuie sa manevreze cu grija crapii pe mal.(AVERTISMENT)
5. Numarul minim de saci pe care trebuie sa-i detina o echipa este de 5. Sacii de pastrare trebuie sa fie model mare. Pestii se vor pastra cate unul in fiecare sac.
6. Sunt obligatorii monturile care sa permita eliberarea plumbului in caz de ruptura.
7. Concurentii sunt obligati sa anunte potentialii vizitatori ca nu au voie cu masina pe lac. Se pot primi vizite la stand in intervalul orar; 08 - 20 si doar pe jos.(AVERTISMENT)
8.Nu este permisa folosirea porumbului ,momitorului de orice fel ( feeder, arc )si plasticelor, fiind in schimb permisa folosirea pastei pe plumb, boilies-pelete. (AVERTISMENT).
9. Concurentii sunt obligati sa trateze competitia cu sportivitate, fara urlete, scandal, muzica sau alte manifestari huliganice.(AVERTISMENT)
10. Este interzisa folosirea oricarui tip de sonar sau navamodel pentru nadit. (ELIMINARE)
11. In cort este permis iluminatul de orice fel. In afara acestuia nu este permisa decat lanterna de cap.(AVERTISMENT)
12.Se pescuieste doar pe directia benzilor de marcaj (AVERTISMENT)
13. Concurentii sunt rugati sa lase standul in perfecta stare de curatenie la final, fara resturi de tigari , coji de seminte sau gunoaie imprastiate.
14. Toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat, drill) se desfasoara in interiorul standului. (AVERTISMENT)
15.Nadirea grea este permisa doar pe timpul zilei, intre orele 10 si 19. Nadirea grea inseamna aruncarea in apa a oricarei nade cu diametrul mai mare de 30 mm sau folosirea rachetei de nadit.(AVERTISMENT)
16. Echipele sunt obligate sa cantareasca toti pestii prinsi, nu este permisa retinerea pestilor in sac decat pana la primul cantar official.(AVERTISMENT)
17. In timpul noptii se poate nadi numai cu cobra si prastia de mana, nada sa nu depaseasca diametrul de 30 mm.(AVERTISMENT)
18. In timpul lansari se interzice intratul in apa, in schimb se poate intra in apa pana la genunchi numai in timpul drilului.(AVERTISMENT)
19. Parasirea standului este permisa doar pentru nevoi personale dar nu mai mult de 15 minute(AVERTISMENT)
ARBITRAJ

A.Se fac 3 cantariri pe zi, dimineata incepand cu ora 8.00, incepand cu ora 13 si seara incepand cu ora 19. Exceptie se face cazul cand o echipa a prins mai mult de 10 pesti, o captura mai mare de 10 kg si amur. Atunci se pot face si cantariri intre cantarele oficiale.Noaptea nu se fac cantariri.
B.La efectuarea cantaririi un vecin de stand este obligat sa participe.
C.Chiar si in timpul cantarelor oficiale, concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatiilor de pescuit in defavoarea cantaririi crapilor.
D.Arbitrii sunt obligati sa aplice regulamentul, sa se autosesizeze cand este cazul si sa noteze avertismentele in foaia de arbitraj.
In cazul in care apar neintelegeri intre doi concurenti vecini (referitoare la zona de pescuit) cel care ia decizia finala este arbitrul sef, care va hotari locul amplasarii markerului .
E.Contestatiile pot fi aduse la cunostiinta arbitrului principal numai in scris si in cel mult 1 ora de la consumarea faptei, asta in cazul in care arbitrul nu se autosesizeaza. Orice contestatie ulterioara nu va mai fi luata in considerare. La o contestatie scrisa se depune o garantie de 100 lei. In cazul in care contestatia se dovedeste a fi indreptatita, echipa primeste garantia inapoi.

ATENTIONARE

I.Inainte de inceperea concursului, arbitrii vor verifica prezenta saltelei de receptie, a minciocului ecologic, a celor 5 saci mari obligatorii, a solutiei dezifectante precum si a monturilor care sa permita eliberarea rapida a crapului in caz de ruptura. Echipele care nu corespund vor incepe concursul mai tarziu, cand vor remedia situatia.
II.Se puncteaza crapul romanesc, crapul oglinda si amurul de la 1,5 kg.
III.In cazul in care in timpul concursului conditiile METEO (fulgere,traznete) se produc concursul se suspenda pana la oprirea lor.

SANCTIUNI

Incalcarea unuia din aliniatele 4, 7, 8,9, 11, 12, 14 , 15,16,17,18 si 19 din regulament atrage dupa sine un AVERTISMENT (la a doua incalcare a unuia din aliniatele de mai sus se dispune depunctarea cu 20 de kilograme, iar la a treia incalcare se dispune eliminarea echipei din concurs)

Incalcarea aliniatelor 1, 2, 3 si 10 atrage dupa sine ELIMINAREA DIRECTA din concurs.
. ORICE SITUATIE NEPREVAZUTA DE ACEST REGULAMENT VA FI SOLUTIONATA DE COMISIA DE ARBITRII/ORGANIZATORI SI SE VA RESPECTA INTOCMAI .

Concursul incepe vineri 17 MAI 2013 la ora 12, si se termina duminica in data de 19 MAI 2013 ora 12. Daca o echipa inteapa un crap in ultimele minute are la dispozitie 15 minute dupa ora 12 sa-l scoata.
Adunarea pe balta va incepe in data de 17 MAI 2013 , ora 08.00, urmata de prezenta, sedinta tehnica (prezentarea standurilor. a cantarelor de concurs etc.) si tragerea la sorti a standurilor, aceasta se va desfasura dupa cum urmeaza :
prima extragere va fi pentru stabilirea numarului de ordine si se va efectua in ordinea achitarii taxei integrale de concurs .
a doua extragere va fi pentru desemnarea numarului standului de concurs si se va efectua in baza numarului de ordine stabilit anterior
ora 10 – 12, deplasarea concurentilor pe standurile de concurs si pregatirea pentru inceperea concursului fara nadit si sondat.
ora 12, se va da startul concursului

In data 19 MAI 2013, ora 12, sfarsitul concursului urmat de festivitatea de premiere(aprox. ora 14 ).
ATENTIE!!!!
!!!Numai avansul garanteaza rezervarea locului.

Plata avansului si/sau a taxei integrale se va putea face personal sau in cont bancar: contul R059BTRL00501201F33383XX cu mentiuneaCUPA PESCARULUI SINGURATIC si numele persoanei participante, deschis la banca TRANSILVANIA titular cont ARANY LASZLO

Comments   

 
0 #1 Kathryn 2016-12-15 04:28
Salut, uite ca am gasit acest articol despre Cupa Pescarului Singuratic.
Cred ca pagina epescarul.ro este unul dintre mai folositoare saituri web
de pe internetul din Romania. Mult spor pe mai departe.
Quote
 

Adauga comentariu